«Kiss» basists atvainojas par izteikumiem par Prinsa nāvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokgrupas «Kiss» basģitārists Džīns Simonss atvainojies par izteikumiem, ka dziedātāja Prinsa nāve esot «nožēlojama», vēsta britu laikraksts «The Guardian». «Tikko no ģimenes atkal saņēmu tik daudz pārmetumu par savu lielo muti. Es atvainojos,» tvīto 66 gadus vecais Simonss.

Nesenā intervijā žurnālam «Newsweek» Simonss izteicās, ka «tas ir nožēlojami, ka [Prinss] pats sevi nogalināja».

Viņš sacīja, ka dziedātāja nāve esot bijusi mūziķa «izvēle». «Viņu nogalināja viņa narkotikas. Vai jūs tiešām domājat, ka viņš nomira no iesnām?» teica Simonss. «Prinss bija galvastiesu pārāks par visiem citiem. Es domāju, ka viņš bija daudz labāks par Maiklu Džeksonu.»

Taču tagad Simonss norāda, ka viņu esot sadusmojusi iespēja, ka Prinss nomiris no narkotiku pārdozēšanas, kaut arī dziedātāja nāves iemesls joprojām nav zināms.

«Mani ļoti sadusmo tas, ko narkotikas nodara to lietotāju ģimenēm un draugiem.

Mani sadusmo narkotiku lietotāji, jo man ar tiem bija pieredze rokmūzikas aprindās.

Viņi padarīja manu dzīvi un savu mīļoto cilvēku dzīvi grūtāku,» skaidro Simonss. «Es uzaugu sabiedrībā, kurā narkomānus uzskatīja par neveiksminiekiem. Tā kā esmu uzaudzis ar tādiem uzskatiem, tos ir grūti mainīt. Lieki teikt, ka es neizteicos pietiekami skaidri. Es nebaidos no skandāliem, un dusmīgi kritizētāji mani neuztrauc. Ja es domāju, ka man ir taisnība, es paceļu vidējo pirkstu un pasmejos. Taču šoreiz tā nebija. Es atvainojos.»

«Kiss» dalībnieks Pols Stenlijs bija viens no cilvēkiem, kas nopēla Simonsa sākotnējos izteikumus.

«Man kauns par saltajiem, neapdomīgajiem izteikumiem par Prinsa nāvi. Ja tavā rīcībā nav faktu, tad labāk nesaki neko. Es atvainojos,» tvītoja Stenlijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu