Bukmeikeru favorīts Lazarevs iekļūst Eirovīzijas finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Bukmeikeru favorīts, Krievijas dziedātājs Sergejs Lazarevs veiksmīgi pārvarējis Eirovīzijas pusfināla barjeru. Lazareva izpildītā dziesma «You Are The Only One» skanēs arī lielajā finālā 14. maijā. Starp citu, Sergejs Lazarevs ir pirmā Jūrmalā notikušā konkursa Jaunais vilnis (2002) uzvarētājs. Diemžēl finālā neiekļuva mūsu brāļi igauņi - Igaunijas pārstāvis Jiri Potsmanns ar dziesmu «Play».

Šovakar par vietu Eirovīzijas konkursa finālā cīnījās izpildītāji no 18 valstīm un finālā iekļuva jau minētā Krievija, kā arī Azerbaidžāna, Nīderlande, Ungārija, Horvātija, Austrija, Armēnija, Čehija, Kipra un Malta.

Jau ziņots, ka konkursa otrais pusfināls notiks 12. maijā un tajā ar pirmo kārtas numuru uzstāsies Latvijas pārstāvis Justs Sirmais, izpildot dziesmu «Heartbeat». Latvijai šajā pusfinālā būs jākonkurē ar Albānijas, Austrālijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Bulgārijas, Dānijas, Maķedonijas, Gruzijas, Īrijas, Izraēlas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Slovēnijas, Šveices un Ukrainas pārstāvjiem.

Konkursa fināls notiks 14. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu