Miris The Rolling Stones bijušais preses aģents

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septiņdesmit trīs gadu vecumā miris leģendārās rokgrupas "The Rolling Stones" bijušais preses aģents Pols Vasermans (Paul Wasserman), ziņo "New Musical Express".

Vasermans miris no elpošanas apstāšanās, pavēstīja publiciste un viņa draudzene Džoena Maiersa.

Vasermana klientu skaitā bija arī tādas slavenības kā "The Who", Pols Saimons, Bobs Dilans, Nīls Daimonds un Toms Petijs, kā arī kinozvaigznes Deniss Hopers un Džeks Nikolsons.

"Viņš bija viens no nozīmīgākajiem aģentiem rokmūzikā. Viņš bija izcils mediju stratēģis, kas palīdzēja padarīt rokenrolu par cienījamu kultūras fenomenu. Rokenrols tika uzskatīts par trokšņainu un huligānisku parādību mūzikā, taču viņš kaut kādā vaidā spēja ieinteresēt par to konservatīvo presi," mūzikas kritiķis Roberts Hilbērns sacīja "BBC News".

Vasermana karjera beidzās 2000.gadā, kad viņu apcietināja par dažu savu tuvāko draugu apkrāpšanu, jo viņš meloja, ka pārdod investīciju shēmas, kuras, kā viņš nepatiesi apgalvoja, atbalsta tādas zvaigznes kā "U2".

Vasermans atzina savu vainu zādzībā, un tiesa viņam piesprieda sešus mēnešus ilgu cietumsodu, piecus gadus nosacītu sodu un lika samaksāt gandrīz 87 000 ASV dolāru (41 150 latus) atlīdzībās cietušajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu