Radio "Naba" intervija ar "The Stooges" dalībnieku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien (14.11.) plkst. 19 radio NABA ēterā dzirdēsiet interviju ar "The Stooges" dalībnieku Skotu Eštonu (Skott Asheton), kas šobrīd uzstājas kopā ar leģendāro pankmūzikas aizbildni Igiju Popu (Iggy Pop).

5. decembrī Iggy Pop and The Stooges uzstāsies arēnā “Rīga”. Gaidot šo notikumu, radio NABA aicina visus klausīties telefoninterviju ar Skotu Eštonu.

"The Stooges" dibināti 60. gadu beigās, piedāvātā mūzika skarbi un brīvi atklāj patieso seksa, narkotiku un rokenrola dzīvi. Mūzikas stils ir skarbs, atklāts un varbūt arī nepatīkams. Kopā ar Popu uzstāšanās kļūst par nepārspējamu baudījumu. Pops plaši pazīstams ar saviem pretrunīgajiem viedokļiem, spilgto personību un spēcīgo ietekmi uz modernās mūzikas attīstību.

Iggy Pop and The Stooges ir kļuvusi par roka leģendu nu jau divām paaudzēm.

Sarunu vadīs mūzikas instruktors dj Vuguls, kas radio NABA dzirdams katru otrdienu no plkst. 19 līdz 21, piedāvājot skaņu pasaules apskatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu