Justs gatavojas Eirovīzijai, fotografējas kopā ar Kirkorovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @justs_sirmais

Pašmāju Eirovīzijas cerība Justs Sirmais Zviedrijā kāpis uz Eirovīzijas atklāšanas pasākuma sarkanā paklāja, daloties sociālajos tīklos ar vairākām interesantām bildēm. Vienā no tām viņš redzams kopā ar Krievijas superzvaigzni Filipu Kirkorovu. Jau otrdien Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā notiks šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa 1. pusfināls, taču Justs ar dziesmu «Heartbeat» startēs otrajā pusfinālā 14. maijā.

Justs nofotografējies arī ar citiem Eirovīzijas dalībniekiem, tajā skaitā arī Krievijas pārstāvi Sergeju Lazerevu.

Chating with @lazarevsergey ?✌?️? #eurovision2016 #esc #esc2016 #justsheartbeat #justsmusic

A photo posted by Justs (@justs_sirmais) on

Pēc bukmeikeru domām, šogad par uzvarētāja titulu Eirovīzijas dziesmu konkursā reāli cīnīsies divas pārstāves - Krievija ar Sergeja Lazareva izpildīto dziesmu «You Are The Only One» un Francija ar mūziķa Amira paša sacerēto un izpildīto dziesmu «J’ai cherché».

Justam bukmeikeri prognozē vietu finālā.

Justa priekšnesums Zviedrijā būs pielāgots lielajai skatuvei. Atšķirībā no «Supernovas» dziedātājs pārvietosies pa skatuvi, balstoties iestudētā horeogrāfijā. Arī ekrānos aiz mūziķa muguras būs redzams pavisam kas cits, nekā redzēts «Supernovā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu