Blur nākotne neskaidra (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atlikušie britpopa pionieru Blur dalībnieki vēl tomēr cer ierakstīt vienu albumu kopā ar grupu pametušo ģitāristu Greiemu Koksonu (Graham Coxon).

Leģendārais četrinieks pilnā sastāvā pēdējo reizi manīts 2003. gadā skaņu studijā albuma «Think Tank» ieraksta sākuma stadijā, tad arī drīz Koksons pameta grupu.

Pats Koksons pašlaik veiksmīgi darbojas kā solomākslinieks un vēl nesen uzsvēris, ka negrasās atgriezties grupā, taču «Blur» basģitārists Alekss Džeimss (Alex James) tomēr ir pārliecināts, ka apvienošanās būtu reāla.

Džeimss gan piebilda, ka Blur vienalga ierakstīs jaunu albumu - ar vai bez Koksona līdzdalības: «Man ir tiešām milzīgas cerības, ka «Blur» stāsts beigsies ar laimīgu četrotni. Domāju, ka būtu ļoti žēl, ja tā nenotiktu. Mēs visi vēlētos ierakstīt vēl kādu plati un noteikti kopā ar Greiemu. Es esmu aprunājies ar viņu un ceru, ka man izdosies viņu pārliecināt. Esmu gatavs arī lūgties, ja nu kas.»

Pats Koksons gatavojas klajā laist jaunu singlu «Meryon», un interesanti, ka to varēs noklausīties tie, kas būs apmeklējuši Londonas mākslas galeriju «Tate Modern Art Gallery». Skaņdarbs skanēs Franca Klaina gleznas ekspozīcijas laikā visu izstādes laiku.

Savukārt «Blur» solists Deimons Olbārns (Damon Albarn) aizņemts ar savu jauno projektu The Good The Bad And The Queen. Šīs jaunās grupas sastāvā spēlē bijušais The Clash basists Pols Simonons (Paul Simonon), The Verve mūziķis Saimons Tongs (Simon Tong) un bundzinieks Tonijs Alens (Tony Allen), kā arī pats Olbērns.

Cerams, ka puiši salīgs mieru un tuvākajā laikā mūs iepriecinās ar jaunu «Blur» plati.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu