Pārdotas visas akcijas biļetes uz Iggy Pop & The Stooges koncertu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepilnā pusotrā dienā tika pārdotas visas 1000 lētākās biļetes uz Iggy Pop & The Stooges koncertu, kas 5. decembrī notiks Arēnā Rīga. Tāpat šobrīd pieejams vairs tikai neliels skaits lētāko sēdvietu biļešu, kuru cena ir Ls 20.

„Positivus Music” aicina tos, kuriem zema cena ir būtisks arguments par labu koncerta apmeklēšanai, pasteigties izmantot iespēju apmeklēt šā gada pēdējo vērienīgāko koncertu Rīgā.

Koncerta organizatori arī atgādina, ka šis nebūs Iggy Pop solo koncerts, bet koncerta repertuārs iekļaus grupas The Stooges agrīnos darbus un sniegs ieskatu materiālā, ko grupa cer drīzumā izdot pēc vairāk nekā 30 gadu pārtraukuma. Tā ir īpaša iespēja grupas cienītājiem viņus redzēt vieniem no pirmajiem, jo plašāka koncertturneja gaidāma tikai nākamgad, pēc The Stooges jaunā albuma izdošanas.

Iggy & The Stooges šā gada nogalē Eiropā sniegs tikai dažus koncertus. Paredzēta uzstāšanās divos festivālos un koncerts Rīgā.

Biļetes nopērkamas „Biļešu servisa“ tirdzniecības vietās. Stāvvietu biļešu cena Ls 19, sēdvietas Ls 20 – Ls 30.

Iggy Pop ir viena no nozīmīgākajām rock mūzikas figūrām, kura karjera sākās jau septiņdesmitajos gados. Savu popularitāti viņš ir sasniedzis, pateicoties tādām izcilām dziesmām kā „Lust for life“, „Real wild Child“, „The Passanger“ un vēl daudzām citām.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu