Koris «Juventus» piedāvās «Pavasara nakts koncertu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā 6. maijā notiks LU jauktā kora «Juventus» sagatavotais «Pavasara nakts koncerts», kurā korim pievienosies komponists Arturs Maskats un baritons Armands Siliņš, informēja kora sabiedrisko attiecību speciāliste Anda Lagzdiņa. Koncertā izpildīto skaņdarbu mūzikas autors ir Maskats, bet vārdu autors - Ojārs Vācietis.

Koris ir pagodināts, ka šajā koncertā pie klavierēm tam pievienosies komponists Maskats un baritona solo izpildīs Siliņš, kurš ir izcils Maskata mūzikas interprets.

«Juventus» mākslinieciskais vadītājs Valdis Tomsons ir pārliecināts, ka šā gada koncerts būs īpaši maģisks. «Ņemot vērā pats savu pieredzi, varu apliecināt, ka izpildīt mūziku, esot klāt tās autoram, īpaši viņam pašam esot vienam no izpildītājiem, ir kas vārdos neaprakstāms. Un šogad mums būs nenovērtējama iespēja Maskata mūziku iepazīt daudz personīgāk. Domāju, ka korim šī būs skaista un iedvesmojoša pieredze, kas rezonēs arī mūsu klausītājos,» pauda Tomsons.

Koncertā Maskatam pievienosies arī pianiste Dace Kļava, kā arī spēlēs akordeoniste Evita Dūra-Andersone. Solo partijas dziedās arī «Juventus» vokālā pedagoģe Inese Romancāne, kora diriģents Mikus Abaroniņš un kora dziedātāji Liene Vītola un Kristiāns Kosītis.

Koncerts sāksies plkst. 21, bet biļetes uz to var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu