Abramovičs šķiras no sievas un miljardiem (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas visbagātākā cilvēka Romāna Abramoviča sieva Irina gatavojas šķirties no vīra, kurš naudas maka biezuma ziņā ierindojas 11. vietā pasaulē.

Laikraksts "The Daily Mail" ziņo, ka pašlaik pilnā sparā rit dokumentu sagatavošana šķiršanās procesam, kurš var izvērsties par visdārgāko pasaules vēsturē. Pēc žurnāla "Forbes" aplēsēm, Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Chelsea" īpašnieka un Čukču autonomā apgabala gubernatora bagātība sasniedz 18 miljardus dolāru (10 miljardus latu) un Irina teorētiski var pretendēt uz pusi no tās.

"The Evening Standard" apgalvo, ka piecu bērnu māte Irina jau vairākas reizes tikusies ar slaveno advokātu Reimondu Tūsu, kurš par saviem panākumiem slavenību laulību šķiršanas prāvās ieguvis iesauku "Žokļi".

Pēc preses datiem, par šķiršanās iemeslu kļuvušas Abramoviča attiecības ar 23 gadus veco Darju Žukovu. Informācija par tām kļuva zināma atklātībai pagājušajā nedēļā, kad to apstiprināja Abramoviča oficiālais pārstāvis Džons Manns, kaut gan baumas klīda jau diezgan sen. Meitene strādā kādā izsmalcinātā žurnālā un savulaik bija krievu tenisa zvaigznes Marata Safina draudzene. Abramovičs pastāvīgi seko viņai pa visu pasauli, piedalās augstākās sabiedrības izklaides pasākumos un pat vadā viņu uz savas komandas futbola mačiem.

Manns laikrakstam "The Sun" apstiprināja attiecību faktu, taču atteicās no turpmākiem komentāriem: "Viņa ir viena no daudzajām paziņām, kuras viņš ved uz stadionu "Stamford Bridge". Taču tās ir personiskās attiecības un vairāk es neko nevaru komentēt."

"Abramoviča laulība jau sen pārdzīvoja grūtus laikus. Viņi centās saglabāt visu noslēpumā, taču daudzi par to uzzināja. Abi jau dzīvo šķirti. Irina sen cieta no Abramoviča kaislības uz biznesu un futbolu, bet tagad viņai viņš jādala ar citu sievieti," teica kāds no Abramovičam tuviem avotiem.

Svētdien Manns atteicās komentēt šķiršanos, aizbildinoties ar to, ka nevēlas runāt par oligarha personisko dzīvi. Viņš neprecizēja, vai dokumenti jau iesniegti vai tikai tiek gatavoti, taču britu plašsaziņas līdzekļi vairāk tic otrajam variantam.

Abramovičs apprecējās ar Irinu 1991.gadā - gadu pēc šķiršanās no savas pirmās sievas Olgas.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu