VIASAT tīklā pagaidām neraida TV5 (119)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pretēji šodien izskanējušajai informācijai par to, ka satelītoperators "Astra" pārtraucis televīzijas kanāla TV5 signāla pārraidi šodien, 14.12., pēc plkst. 14:00, TV5 programma joprojām ir pieejama Telia, Izzi, Baltcom, Lattelecom un citos TV programmu izplatītāju tīklos.

TV5 programma ir pieejama Telia, Izzi, Baltcom, Lattelecom un citos TV programmu izplatītāju tīklos, TVNET norādīja telekompānijas pārstāve Ingūna Sermole. Programmas pārraides kvalitāte ir ļoti augsta, līdz šim nav saņemta neviena sūdzība par TV5 programmas pārraides kvalitāti. Ja kādam ir vēlme skatīties TV kanālu TV5, lūgums izvēlēties kabeļoperatoru, kurš nodrošina TV5 pārraidi.

Vienīgi kompānijai VIASAT varētu rasties problēmas ar TV5 programmas nodrošināšanu saviem skatītājiem, jo neskatoties uz to, ka viņiem pastāv iespēja saņemt un izplatīt TV5 programmas signālu, viņi pagaidām vēl tikai izskata iespēju to darīt.

TV5 direktors Mihaels Šeitelmans: "Mēs ļoti ceram, ka VIASAT atradīs risinājumu, cik drīz vien iespējams, lai kanāls TV5 no jauna būtu pieejams VIASAT skatītājiem."

Komentāri (119)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu