Šomase sākusi rudens koncertu sēriju (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Liene Šomase sākusi sava jaunā albuma "Vārdos nepateiktais" Latvijas koncertu sēriju, informēja kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Pirmais koncerts ar labiem panākumiem jau izskanēja Kuldīgas Kultūras centrā, bet šodien dziedātāja sniegs koncertu Valmierā.

Koncertos skanēs dziesmas no jaunā albuma "Vārdos nepateiktais", kā arī citas dziedātājas karjerā nozīmīgas dziesmas. Tostarp Latvijas šlāgeraptaujas uzvarētāja dziesma "Ugunskurs", Eirovīzijas atlases dziesma "Tik dīvaini tuvs", seriāla "Svešā dzīve" tituldziesma, pavisam jaunā, pašas Lienes komponētā "Bet vai tu zini" un, protams, aktuālākie hiti "Jauna diena" un "Klauns".

Labu koncerta skanējumu nodrošinās instrumentālā grupa, kas pazīstama kā televīzijas šova "Dziedi ar zvaigzni" pavadošais sastāvs. Ļoti iespējams, ka vairākos tūres koncertos piedalīsies arī motosportists Jānis Vinters, kurš bija Lienes dueta partneris šovā "Dziedi ar zvaigzni".

Koncerti septembrī notiks vēl Jelgavā un Talsos, bet oktobrī dziedātāja uzstāsies kultūras namā "Lielvārde", Rēzeknē, Krustpilī un Liepājā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu