Rianai dubultuzvara Apvienotajā Karalistē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosas popdīva Riana (Rihanna) šonedēļ iekarojusi gan Apvienotās Karalistes albumu, gan singlu topa 1.vietu, informē ārvalstu prese.

Sākotnēji iecerēts kā pagājušogad izdotā albuma "Loud" pārizdots bonusieraksts, jaunākais Rianas (Rihanna) studijas darbs "Talk That Talk" šonedēļ pārliecinoši iekarojis UKTop40. Arī singlu konkurencē 1.vietā nemainīgi Riana ar dīdžeja Kalvina Harisa kopdarbu "We Found Love".

Līdz ar šo dubultpanākumu Riana kļuvusi par pirmo sieviešu kārtas popzvaigzni, kurai viena gada laikā izdevies iekarot singlu un albumu topu ar diviem dažādiem studijas darbiem.

Pēdējo reizi līdzīgs panākums datējams ar 1972.gadu, kad glemroka kolektīvs "T-Rex" divas reizes iekaroja topu ar platēm "Bolan Boogie" un "Electric Warrior", kā arī singliem "Metal Guru" un "Telegram Sam".

2.vietā debitē britu/īru puišu grupa "One Direction" ar savu debijas plati "Up All Night". Vietu zemāk dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais Ziemassvētku albums "Christmas". Puišu grupas "Westlife" labāko dziesmu izlase numur 4, bet 5. vietā britu mūzikas veterāne Keita Buša (Kate Bush) ar desmito studijas albumu "50 Words For Snow", kur atrodamas septiņas dziesmas, kurām par fonu izmantota krītoša sniega skaņa.

Šis ir otrais disks, ko izdevusi Keitas Bušas ierakstu kompānija "Fish People". Iepriekš šogad tā izdeva dziesmu izlasi "Director's Cut", kurā bija iekļautas jaunas 1989.gada albuma "The Sensual World" un 1993.gada "The Red Shoes" dziesmu versijas.

Top10 singli

1. Rihanna feat Calvin Harris - 'We Found Love'

2. Olly Murs - 'Dance With Me Tonight'

3. Flo Rida - 'Good Feeling'

4. Avicii - 'Levels'

5. Labrinth feat Tinie Tempah - 'Earthquake'

6. Kelly Rowland feat The Wavs - 'Down For Whatever'

7. Ed Sheeran - 'Lego House'

8. Maroon 5 feat Christina Aguilera - 'Moves Like Jagger'

9. Drake feat Rihanna - 'Take Care'

10. Rebecca Ferguson - 'Nothing's Real But Love'

Top10 albumi

1. Rihanna - 'Talk That Talk'

2. One Direction - 'Up All Night'

3. Michael Buble - 'Christmas'

4. Westlife - 'Greatest Hits'

5. Kate Bush - '50 Words For Snow'

6. JLS - 'Jukebox'

7. Coldplay - 'Mylo Xyloto'

8. Ed Sheeran - '+'

9. Adele - '21'

10 Nickelback - 'Here And Now'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu