Koncertzāle "Baltais flīģelis" sāk jauno sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2006. gada 5. oktobrī plkst. 19.30 ar Denisa Paškeviča muzikālo projektu "Rhythm Community" koncertzāle "Baltais flīģelis" sāk sesto koncertsezonu.

Klausītājiem tiek piedāvāta programma izcilu džeza mūziķu izpildījumā:

• Deniss Paškevičs – saksofons, flauta • Mārtiņš Linde – bungas, groove – sampler • Raimonds Macats – taustiņinstrumenti, mutes harmonikas • Romāns Murašovs – bass • DJ Gatis Rozenfelds – vinil, laptop

Pirms koncerta plkst. 19 notiks jaunās fotogrāfes Karlīnas Vītoliņas darbu izstādes "Baltajam flīģelim" atklāšana. Karlīna Vītoliņa fotografē kopš 2000. gada, ir beigusi Jaņa Rozentāla Rīgas mākslas vidusskolu un Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolu, darbojas kā žurnālu un modes fotogrāfe (Modeļu aģentūrā "Natalie", "Vilks studijā", šobrīd žurnālā "Pastaiga"). "Fotografēju cilvēkus – tādus, kādus tos redzu – interesantus un skaistus, patiesus esošajā mirklī," tā Karlīna Vītoliņa.

2006. gada 5. un 6. oktobrī koncertzāles Baltais flīģelis telpās notiks arī starptautiska Eiropas mājokļu asociācijas (EHEN) konference "Latvija – tīra un zaļa".

Tā pulcēs ergonomiskās būvniecības pārstāvjus no vairāk nekā 10 Eiropas valstīm.

Konference Latvijā tiek rīkota Siguldas novada un Angus reģiona Skotijā sadarbības ietvaros un ir biedrības „Skotijas draugi” un māsu organizācijas Skotijā iniciatīva.

Koncertzāles Baltais flīģelis un biedrības „Skotijas draugi” vadītāja Inese Zagorska sola, ka Baltā flīģeļa sestā sezona iezīmēsies ar plašu kultūras un sabiedriskas nozīmes programmu un noslēgsies 2007. gada jūnija beigās ar "Kremerata Baltica" IV festivālu Siguldā, kur mūzikā tiks svinēta Gidona Krēmera 60 gadu jubileja un orķestra "Kremerata Baltica" 10. gadskārta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu