Latvijas slavenības cītīgi seko līdzi savai fiziskajai formai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Visā pasaulē arvien lielāku popularitāti gūst aktīvs dzīvesveids, kļūstot teju par mūsdienu kultu, kam seko miljoniem cilvēku. Līdzās sabalansētai ēdienkartei, sporta kluba abonementam un modīgam sporta apģērbam par nesalaužamas pārliecības apliecinājumu kļuvušas arī ierīces, kuras palīdz ne vien sasniegt labāku rezultātu, bet arī dalīties savos sasniegumos ar citiem. Arī vairākas Latvijas slavenības, rūpējoties par savu fizisko formu, ir iecienījušas viedpulksteņus un fitnesa aproces.

Foto: Nauris Garkaklis

«The Sound Poets» solists Jānis Aišpurs

Slavenās latviešu grupas «The Sound Poets» solists Jānis Aišpurs sporta pulksteni izmanto dažādiem eksperimentiem. Piemēram, pērnā gada nogalē viņš ar sporta pulksteņa palīdzību vesela koncerta garumā sekoja līdzi savam pulsam. Mākslinieks savā «Facebook» profilā publicēja iegūtos rezultātus un bija pārsteigts, ka, neskatoties uz lielo aizrautību un aktivitātēm uzstāšanās laikā, viņa vidējais sirdspukstu skaits sasniedza vien 86 sitienus minūtē. Pirms eksperimenta Jānis pieļāva domu, ka lielās fiziskās slodzes un emociju dēļ koncerta laikā vidēji viņa sirds varētu sisties ar vismaz 130 sitieniem minūtē, tādēļ šāds rezultāts liek domāt, ka mākslinieks nudien ir lieliskā fiziskā formā.

Foto: Nauris Garkaklis

Hip hop mākslinieks Ozols

Arī latviešu reperis Ozols jeb īstajā vārdā Ģirts Rozentāls aizrāvies ar eksperimentiem koncertu laikā. Sporta aproce mērījusi mūziķa pulsu viņa vinila plates «Atpakaļ nākotnē» prezentācijas koncerta laikā šā gada aprīļa sākumā. Tiesa, atšķirībā no Jāņa Aišpura Ozols ar secinājumiem par eksperimenta rezultātiem nav dalījies.

Foto: Nauris Garkaklis

Aktieris Intars Rešetins

Dailes teātra aktieris Intars Rešetins cītīgi gatavojas dalībai Rīgas maratonā un skrien patiesi iespaidīgas distances. Sekošanu līdzi saviem panākumiem aktieris ir uzticējis uzreiz diviem viedpulksteņiem un sarīkojis tiem pat sacensības, lai noskaidrotu, kurš ir labākais.

Foto: Nauris Garkaklis

Modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs

Ekscentriskais modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs seko līdzi katram modīgam jaunumam, tādēļ bez uzmanības nav palikusi arī fitnesa aproce, kuru Jaroslavs lepni izrāda savos sociālajos tīklos.

Foto: Publiciātes foto

Aktrise Karīna Tatarinova

Savu jauno viedpalīgu sākusi testēt un ar tā fotogrāfijām sociālajos tīklos dalās arī Karīna Tatarinova. Aktrise skaidro, ka viņai kā sievietei ir svarīgi, kāds ir pulksteņa dizains – tam jābūt plānam un vieglam un jākalpo kā stilīgam aksesuāram. Tomēr ne mazāk svarīgi, lai pulkstenis ir ērti lietojams skrienot – ar lielu displeju un labu izšķirtspēju.

Aktieris Andris Bulis

Arī aktieris Andris Bulis labprāt dalās ar savas viedās fitnesa aproces fiksētajiem rezultātiem sociālajos tīklos un analizē dienas beigās iegūtos datus. «Tā ir iespēja paraudzīties uz sevi citādā spogulī, novērot miega kvalitāti un sirdsdarbību,» skaidro aktieris.

Foto: Facebook

Dejotāja Marta Kalēja

TV šova «Dejo ar zvaigzni» dīva un dejotāja Marta Kalēja ir aktīva dzīvesveida piekritēja un neaizmirst sportot, pat esot ceļojumā ārzemēs. Savā «Twitter» profilā meitene dalās ar iespaidiem par Londonu, norādot, ka ir atklājusi labu veidu, kā apskatīt pilsētu, – dodoties paskriet pa pilsētas ielām. Lai veiksmīgāk apvienotu skriešanu ar ekskursiju, par savu fitnesa palīgu Marta izvēlējusies baltu sporta viedpulksteni, kuru iemūžinājusi arī uz slavenā «Big Ben» fona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu