Keane atteikuši Britnijai (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strādāt ar skandalozo popmūzikas princesi Britniju Spīrsu (Britney Spears), visticamāk, vēlētos daudzi - daudzi, taču ne ikviens.

Izņēmums šajā ziņā ir Keane taustiņinstrumentu faķīrs Tims Raiss-Okslijs (Tim Rice-Oxley), kas atklājis, ka grupa noraidījusi piedāvājumu piedalīties Britnijas Spīrsas jaunā albuma ierakstā, uzskatot, ka Britnija nav pietiekoši talantīga...

Cita lieta esot Gvena Stefani vai "Pussycat Dolls", kurām Okslijs atvēlējis pa dziesmai, bet Britnija "neesot nekas īpašs".

"Ir lietas, ko mēs nekad nedarīsim. Tāpēc mēs nepiekritām sadarbībai. Pēc Gvenas mēs saņemam ļoti daudz piedāvājumu," izteicies galvenais Keane dziesmu autors Raiss-Okslijs. "Mēs nevēlamies nolaist tik augsti uzlikto kvalitātes latiņu."

Atgādinām, ka Okslija sacerētā dziesma "Early Winter" iekļauta bijušās grupas "No Doubt" solistes Gvenas Stefani otrajā soloalbumā "The Sweet Escape"

Kas attiecas uz Britniju, tad viņai nācies "samierināties" ar superpopulārā Farela Viljamsa un vēl dažu mazpazīstamu producentu pakalpojumiem. Dziedātājas jauno albumu "Blackout" paredzēts izdot 30.oktobrī, divas nedēļas agrāk par iepriekš nolikto datumu - 13.novembri.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu