Vitnija Hjūstone izdos jaunu albumu (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Vitnija Hjūstone plāno atsākt savu muzikālo karjeru, nākamā gada sākumā izlaižot jaunu albumu, informē "contactmusic.com".

Dziedātājai, kura pagājušajā nedēļā iesniedza prasību šķirt viņas un Bobija Brauna laulību, kopš iepriekšējā albuma "One Wish: The Holiday Album" iznākšanas 2003.gadā bijis daudz pārdzīvojumu. Viņa un Brauns pēdējos gados cīnījās ar atkarību no narkotikām un pavadīja zināmu laiku narkomānu rehabilitācijas centrā.

Hjūstone gatavo savu atgriešanās albumu ar mūzikas mogulu Klaivu Deivisu un pieļauj iespēju nākamgad uzstāties Deivisa slavenajā "Grammy" apbalvošanas ceremonijas ballītē.

"Mēs šobrīd pārskatām muzikālo materiālu. Ir par agru teikt, vai Vitnija uzstāsies, bet es ceru, ka viņa būs apritē," Deiviss stāstīja "PageSix.com". "Viņa izskatās mirdzoša un apmierināta. Viņa runā ar entuziasmu un skaidri. Mēs izveidosim lielisku albumu. Pēc manām domām, labākās dziedātājas pasaulē ir Areta [Frenklina] un Vitnija. Negribu apvainot Meraiju [Keriju], viņa ir mana draudzene, bet es domāju, ka arī Meraija teiktu, ka šīs divas ir labākās."

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu