Dzintaru koncertzālē dziedātāja Linda Leen (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, 5. septembrī notiks dziedātājas Lindas Leen jaunā soloalbuma "Chameleon" prezentācijas koncerts, informē dziedātājas pārstāvji.

Koncertā piedalīsies arī Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, grupa "Sweetwaterz" un Kārlis Lācis.

Tāpat šonedēļ radiostacijās sāk skanēt albuma otrais singls "Chameleon". "Tā ir muzikāli krāšņa un enerģētiski spēcīga dziesma, kuras skanējumā nozīmīga loma ir Latvijas Nacionālajam simfoniskajam orķestrim. Tas ir ieskats albuma pamatnoskaņās - spēks, mīlestība, mainīgums," stāsta dziedātājas pārstāvji.

Jaunā Lindas Leen albuma muzikālais producents ir Endijs Raits (Andy Wright, Lielbritānija), kura vadībā ir tapuši "Simply Red", "Eurythmics", Enijas Lenoksas, Natālijas Imbruglijas, Toma Džounsa un "Shakespears Sisters" ieraksti. Albuma pamatmateriāls un aranžējumi ir veidoti kopā ar komponistu Kārli Lāci.

Albuma tapšanā piedalījušies arī tādi mākslinieki kā Kevins Robinsons ("Simply Red"), Ians Kirkhams (Simply Red), Kriss Elliots (Amy Winehouse), Lielbritānijas uzlecošā džeza zvaigzne Pīters Grānts, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, grupa "Sweetwaterz" un citi mūziķi.

Biļetes uz Lindas Leen solokoncertu nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu