Bon Jovi veic "pilnu apli" un ierindojas 1.vietā! (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu rokeri "Bon Jovi" šonedēļ jau ceturto reizi savā ilgajā karjerā iekarojuši ASV Billboard 200 topa 1.vietu.

Džona Bon Džovi un vīru jaunākais studijas veikums "The Circle" ar 163 000 pārdotām kopijām šonedēļ ir pieprasītākais disks Amerikā, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

Arī iepriekšējais grupas albums - 2007.gada "Lost Highway" pirmajā nedēļā ierindojās 1.vietā, tiesa, toreiz vēl mūzikas ierakstus klausītāji pirka aktīvāk - 292 000 kopiju. Grupas pirmie divi numur 1 panākumi datējami ar 1986.gadu ("Slippery When Wet") un 1988.gadu ("New Jersey"). Pagājušās nedēļas līdere - amerikāņu popkantri dziedātāja Kerija Andervuda (Carrie Underwood) ar otro studijas albumu "Play On" šonedēļ "Billboard 200" topā noslīdējusi uz 3.vietu (128 000), savukārt operdziedātāja Andrea Bočelli Ziemassvētku albums "My Christmas" pakāpies uz 2.vietu (136 000).

Otrs augstākais jaunums topā amerikāņu kristīgā roka apvienībai Flyleaf (skat.video), grupas otrais studijas albums "Memento Mori" ierindojies 8.vietā ar 56 000 pārdotām kopijām.

Singlu konkurencē 1.vietā repera Jay-Z duets ar Alīšu Kīzu (Alicia Keys) "Empire State of Mind" (skat.video).

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu