Prinča Viljama kāzas translēs 3D formātā (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas raidorganizācija "The British Sky Broadcasting" apsver iespēju pārraidīt prinča Viljama un Keitas Midltones kāzas 3D formātā.

"Sky" vairāk nekā gadu trīsdimensiju formātā ir translējis Anglijas Premjerlīgas futbola čempionātus un savā trīsdimensiju kanālā pārraidījis vēlēšanu līderu debates, operas, koncertus, baletu un ATP tenisa turnīrus.

Tiesa, Lielbritānijā pagaidām tikai nedaudz vairāk kā trīs miljoni mājsaimniecību var skatīties televīzijas pārraides 3D formātā.

"Es domāju, ka šis būs nozīmīgs notikums daudziem, daudziem cilvēkiem šajā valstī un visā pasaulē," atzina BBC televīzijas, radio un tiešsaistes satura direktore Jana Beneta.

Video no Vestminsteras abatijas ceremonijas, visticamāk, būs pieejams bez maksas akreditētajiem kanāliem visā pasaulē. BBC plāno filmēt un pārraidīt notikumu augstas izšķirtspējas kvalitātē, un, kā uzsvēra Beneta, šis notikums varētu paaugstināt pieprasījumu pēc augstas izšķirtspējas video pakalpojumiem.

"Tas būtu līdzīgi kā (Elizabetes II) kronēšanā, kad televizori pirmo reizi tika ieslēgti miljonos mājsaimniecību," atzina Beneta.

1981.gadā gandrīz viens miljards skatītāju visā pasaulē vēroja BBC pārraidītās prinča Čārlza un lēdijas Diānas Spenseres kāzas. Jāatzīmē, ka tajā laikā gan Lielbritānijā, gan ASV bija tikai trīs nacionālie televīzijas kanāli.

1997.gadā pārraidītās princeses Diānas bēres vēroja 2,5 miljardi skatītāju, tādējādi tas kļuva par skatītāko notikumu televīzijas vēsturē.

Ņemot vērā televīzijas kanālu skaitu un cita veida raidorganizācijas, prinča Viljama kāzas, visticamāk, pārspēs iepriekšējos rekordus.

Prinča Viljama kāzas, kas ieplānotas 29.aprīlī, tiešraidē pārraidīt plāno BBC, ITV un "Sky News", kā arī vairākas raidorganizācijas ASV un visā pasaulē.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu