Dzintaru koncertzālē uzstāsies Boriss Moisejevs (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

28.augustā uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps ekstravagantā Krievijas zvaigzne, dziedātājs, dejotājs un horeogrāfs Boriss Moisejevs, lai Latvijas skatītājus iepazīstinātu ar savu jauno programmu "Pribaltijskij roman".

Viņa koncerti Latvijā jau kļuvuši par nemainīgu tradīciju, un ikreiz dziedātāja viesošanās izraisa lielu publikas interesi, ko apliecina vienmēr pārpildītās skatītāju zāles.

Viņa dziesmas un videoklipi šokē, aizkustina, sajūsmina vai pat izraisa nepatiku, reti kurš paliek vienaldzīgs, iepazīstoties ar visai izaicinošā dziedātāja muzikālo daiļradi. Borisu Moisejevu plaši pazīstamu padarījusi ne tikai mūzika, bet arī citas uzmanību piesaistošas mākslinieka pašizpausmes. Dziedātājs vairākkārt filmējies kino, sarakstījis grāmatu, pievērsies gleznošanai, regulāri piedalās dažādos raidījumos un šovos, tai skaitā grandiozajā TV projektā "Divas zvaigznes" kopā ar komiķi Jeļenu Vorobeju. Vienmēr neparasti un krāšņi ir dziedātāja skatuves tērpi, kuru autors ir viņš pats.

Viesojoties Dzintaros, dziedātājs izpildīs gan savas populārākās dziesmas, gan iepazīstinās ar savu jaunāko veikumu muzikālajā lauciņā. Kā ierasts, bez dzirkstoša humora un sirsnīgas gaisotnes šajā koncertā neiztikt.

Biļetes uz to iespējams iegādāties visā Latvijā "Biļešu servisa" un "ReklaMarket" kasēs.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu