"Rock’n’Riga" organizēs otro solo ģitāristu dueļa sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Roka bārs "Rock’n’Riga" organizēs jau otro solo ģitāristu dueļa sezonu, kurā šoreiz dalībniekus, kuri drīkstēs piedalīties duelī, noteiks ar interneta balsojuma starpniecību, informēja "Rock’n’Riga" vadītājs Gustavs Terzens.

Lai pieteiktos "Rock''n''Riga" solo ģitāristu dueļu otrajai sezonai, ģitāristam ir jāizveido vienu minūti gara sevi prezentējoša video vēstule, kurā būtu vērojama spēlētprasmes demonstrācija, kā arī personības spožākās īpatnības.

Vēl ir nepieciešams rakstiski pievienot savas ģitārspēles aprakstu, kā arī kvalitatīvu foto, kurā ļoti vēlams būtu redzēt arī ģitāru. Pieteikums jāiesūta līdz 6.decembrim uz adresi "guitar2@rocknriga.lv". Pēc tam sāksies interneta balsojums par visiem kandidātiem, kas ilgs līdz nākamā gada janvārim, stāstīja Terzens.

"Rock''n''Riga" solo ģitāristu dueļu otrā sezona sāksies 15.janvārī ar dalībnieku pāru izlozi un sezonas sākuma svinībām.

Solo ģitāristu dueļa otrās sezonas uzvarētājs balvā saņems kompānijas "B.C.Rich" ģitāru, kas ir kulta grupas leģendārā solo/ritma ģitārista Kerija Kinga (Kerry King) galvenais ierocis ne vienā vien grupas albumā.

Savukārt, aizvadītajā piektdienā, 6.novembrī, noritēja kārtējā "Garāžas dueļu" ceturtdaļfināla cīņa, kurā ar rezultātu 2:1 uzvaru svinēja rēzeknieši New Buzz bez cerībām atstājot grupu The Factor. Līdz ar to ir atlikusi vairs tikai viena vieta pusfinālā un par to šopiektdien, 13.novembrī, cīnīsies publikai daudzviet zināmā Limbažu dziesminieka Čupesa grupa 4 Stroke Engine un grupa Karma!

Šīs cīņas saturu veidos pašmāju leģendu Remix, heavy metal gigantu Iron Maiden un mūžīgo huligānu Motley Crue repertuārs. Kā īpašais vakara viesis, dueli pagodinās solo ģitārists un izklaides menedžmenta speciālists Aivars Hermanis.

Arī šo cīņu būs iespējams vērot tiešraidē .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu