«Gas of Latvia» un «Manta» dalās ar jauniem videoklipiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Jau šonedēļ (ceturtdien un piektdien) kinoteātra «K.Suns» kinozālē koncertēs divas no Latvijas alternatīvās mūzikas redzamākajām grupām «Gas of Latvia» un «Manta».

Koncertu gaidās elektroniskās mūzikas apvienība «Gas of Latvia» klajā laidusi mākslinieces Zanes Zelmenes video skaņdarbam «Sniegavīrs». Savukārt ansamblis «Manta» publisko klipu dziesmai «Eva Eva» no topošā albuma repertuāra, kas ieskaņota Ingus Baušķenieka studijā.

Grupas aicina iegādāties biļetes iepriekšpārdošanā, jo vietu skaits kinoteātrī ir ierobežots, kā arī ierasties uz koncertiem laicīgi.

Pasākuma sākums paredzēts plkst. 19, pirms grupu uzstāšanās būs skatāmi video no grupas «Kartāga» arhīva. Ceturtdien koncertu sāks «Gas of Latvia» un noslēgs «Manta», savukārt piektdien grupu secība būs otrāda.

Biļetes iepriekšpārdošanā iegādājamas Biļešu Servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

«Gas of Latvia» spēlēs dziesmas no nesen izdotā albuma «Swan lake» ar īpaši veidotu Zanes Zelmenes videopavadījumu. Kopā ar Andri Indānu uzstāsies Anna Ķirse (balss, taustiņi) un Undīne Balode (čells).

«Manta» sniegs ieskatu sava topošā albuma atmosfērā, kā arī spēlēs dziesmas, kas radušās dažādu projektu ietvaros. Video liks Raitis Kalniņš, multimākslinieks no Limbažiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu