Vaildas līgavainis izlēmis, ka viņi apprecēsies, tiklīdz tiks legalizēta marihuāna

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Olīvijas Vaildas un viņas līgavaiņa Džeisona Sudeika dēls Otiss tik drīz nevarēs pienest gredzenus savu vecāku kāzās. Džeisons paziņojis, ka apprecēs Olīviju tikai tad, kad ikvienā Amerikas štatā tiks legalizēta marihuāna.

Vīrietis šādu paziņojumu par ilgo saderināšanās procesu izteica kā joku, bet Džeisons nekad nav slēpis, ka atbalsta marihuānas pīpēšanu un tās legalizāciju.

Saņemot intervijā jautājumu, cik ilgi vēl turpināsies saderināšanās, vīrietis teicis, ka šis ir visbiežāk dzirdētais jautājums, kurš adresēts viņam, bet uz to grūti atbildēt, jo viņš gaida, kad visos Amerikas štatos tiks legalizēta marihuāna.

Pāris ir saderinājušies vairāk nekā trīs gadus, un viņi kopā audzina divus gadus veco dēlu Otisu.

Vēlāk gan nopietni Džeisons teicis, ka viņi ar Olīviju ir ļoti laimīgi un vēl neizjūt nepieciešamību apprecēties.

Tāpēc viņi bauda saderināšanos, tad baudīs kāzu plānošanu, tad pašas kāzas, tad faktu, ka ir precējušies, vēlāk dēla skolas gadus, izlaidumus, randiņus, un tā viņš spētu turpināt ilgi – laimes pamatā ir fakts, ka viņam ir Olīvija un viņu dēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu