Eirovīzijas dalībnieki «MyRadiantU» izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «MyRadiantU» šā gada aprīlī klausītājus iepazīstina ar savu debijas albumu «The City of Love», kurā apkopotas pēdējo gadu laikā tapušās kompozīcijas. Dziesmas ierakstītas lielākoties Nīderlandē un skan angļu valodā. Grupa izveidota 2011. gada rudenī Amsterdamā, kad kopīgi dziesmas nolēma izdot latviešu dziedātājs un producents Janis Driksna un pieredzējušais holandiešu producents un ierakstu inženieris Renē de Frīss (Rene de Vries).

Šobrīd, pēc vairāku gadu prombūtnes, «MyRadiantU» mūziķi ir atgriezušies Latvijā, lai muzicētu jau uz pašmāju mūzikas skatuves. Taču atskaņas no ārzemēs pavadītā laika iemūžinātas grupas debijas albumā «The City of Love». Nīderlandē pavadītais laiks izskan ne tikai dziesmu tekstos, bet arī burtiski pašā albumā, jo albums ierakstīts «Dufry Music Studio» Amsterdamā. Albuma vārdu un mūzikas autors ir Janis Driksna, albumu producējis un miksējis Renē de Frīss, savukārt māsters uzticēts Martinam Gronefīldam.

Platē «The City of Love» skan klausītāju vērtējumam jau iepriekš nodotie singli «Going All The Way», «Mysterious Lover», «The City of Love», «Best Friend Forever», kā arī citi.

Šobrīd «MyRadiantU» gatavojas albumam veltītajai turnejai, lai klausītājiem uzstātos jaunā sastāvā. Grupā šobrīd muzicē grupas līderis Janis Driksna, vokāliste un taustiņinstrumentāliste Ilze Zābaka, basģitārists Didzis Bordo, kurš ir arī albuma dizaina autors, kā arī bundzinieks Kaspars Pļavnieks. Albuma prezentācijas pasākumā «Birojnīcā», Rīgā, ģitārista lomā iejutās arī producents Kaspars Ansons, ar kuru «MyRadiantU» saista veiksmīga sadarbība, gatavojot singlu «We Will Be Stars» Eirovīzijas nacionālās atlases konkursam «Supernova 2016».

Albumu iespējams iegādāties interneta veikalā ekase.lv, kā arī drīzumā tas būs pieejams mūzikas tirdzniecības vietās Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu