Scissor Sisters un Snow Patrol kontrolē situāciju (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu topa pirmajā vietā šonedēļ ekscentriskie Scissor Sisters ar aktuālo "I Don't Feel Like Dancin'" (Polydor).

Šis ir pirmais Scissor Sisters zelts singlu topā, kaut grupas debijas albums topa pirmajā vietā pabijis veselas četras nedēļas. "I Don''t Feel Like Dancin''" līdzautors ir Eltons Džons, kas iespēlējis arī klavieru partiju.

Pagājušās nedēļas līderis - bijušais puišu grupas "N-Sync" dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) ar "Sexyback" noslīdējis uz 2. vietu. Kopš pagājušās nedēļas interneta pārdošanas datiem, šonedēļ mūzikas veikalos pieprasīti arī Nelijas Furtado (Nelly Furtado) "Promiscuous" (Geffen; 15-3) un Robija Viljamsa (Robbie Williams) pēdējais singls "Rudebox" (Chrysalis 30-4).

Augstākais jaunums topā pieder britu R&B dziedonim Lemāram (Lemar) ar "It''s Not That Easy" (RCA) - 7. vieta.

Fērgijas, Džamelias, Kelisas, Jealousy, Supafly Inc un The Rapture singli pagaidām debitējuši ārpus pirmā divdesmitnieka.

Albumu topā atkal pirmajā vietā atgriezušies Snow Patrol ar "Eyes Open" (Fiction), nostumjot gan bravurīgos Kasabian, gan augstāko jaunumu - Beyonce (3) ar "B-Day". Beyonce pirmais soloalbums "Dangerously in Love" 2003. gadā debitēja pirmajā vietā un uzkavējās virsotnē veselas 5 nedēļas.

Queen līdera Fredija Merkurija 60. dzimšanas dienai par godu izlase "The Very Best of Freddie Mercury Solo" (Parlophone) ierindojusies 7. vietā. Missy Elliott ar labāko dziesmu izlasi "Respect M.E." debitējusi 6. vietā.

Āŗpus desmitnieka atrodami vēl divi būtiski jaunumi - Audioslave jaunais albums "Revelations" (Epic/Interscope) - 12. vieta un deju mūzikas tandēms Basement Jaxx ar "Crazy Itch Radio" (XL Recordings) - 16. vieta.

Kaut arī dziesminieks Ričards Hjūlijs (Richard Hawley) neieguva "Mercury" balvu, viņa ierakstu noiets ir būtiski palielinājies un šonedēļ viņš nokļuvis topa 37. vietā ar "Coles Corner".

Interesanti, ka britu smagās mūzikas veterāni Iron Maiden ar pēc skaita 14 studijas albumu "A Matter of Life and Death" Eiropas Top 100 albumu sarakstā debitējuši augstākajā vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu