Bonda tituldziesmu izpildīs Džeks Vaits un Ališa Kīza (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņo ārvalstu mediji, populārie mūsdienu izpildītāji Džeks Vaits (Jack White) un Ališa Kīza (Alicia Keys) jau ir ierakstījuši tituldziesmu pēc kārtas 22. Džeimsa Bonda filmai “Quantum of Solace”.

Džeka Vaita sacerētā un producētā dziesma ”Another Way to Die” ir pirmais duets Bonda filmu vēsturē. Ar jaunāko veikumu autors ieņems Krisa Kornela (Chris Cornell) vietu. Tieši viņš ir uzskatāms par pirmo rokmūzikas soloizpildītāju Bonda filmu skaņu celiņos.

Pēdējām 22 filmām dziesmas rakstījuši “Duran Duran”, “Garbage”, “A-ha”, Pols Makartnijs (Paul McCartney), kā arī dziedātāja Šerila Krova (Sheryl Crow). Ar tituldziesmu sarakstīšanu veselām trim Bonda filmām var lepoties arī Širlija Besija (Shirley Bassey).

“J Records” ieraksti jauno veikumu plāno nodot klausītāju vērtējumam 28. oktobrī. Jāpiemin, protams, arī autors Deivids Arnolds (David Arnold), kuram “Quantum of Solace” kļūs par viņa piekto Bonda projektu.

Atgādināsim, ka Džeimsa Bonda jaunākā filma pie skatītājiem Latvijā nonāks 7. novembrī. Francijā gan filma būs skatāma jau 31. oktobrī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu