Vitnija Hjūstone tagad dzīvojot viena

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baumo, ka dziedātāja Vitnija Hjūstone palikusi bez vīra Bobija Brauna. Bobijs viņu pametis un pārcēlies dzīvot pie sievietes, kas slavena ar daudziem zvaigžņotiem mīļākajiem, — pie vientuļās mātes Kerīnas Stefanes.

Bobijam savulaik jau bijušas attiecības ar šo sievieti. Kerīna šo situāciju komentē šādi: "Visai sarežģīts gadījums. Bobijs man ir ļoti tuvs draugs, un par romantiskajām attiecībām pagaidām runāt nav iespējams. Te ir iesaistīta sieva un bērni, un es nevēlos sagraut laulību."

Uz jautājumu, vai abiem ir intīmas attiecības, Kerīna atbildēja izvairīgi — tā esot viņas privāta lieta, turklāt viņa nav laulāta. Lai mīkstinātu savus izteicienus, sieviete skaidrojusi, ka divus cilvēkus var saistīt ne tikai intīmas attiecības; tās varot būt arī darījumu attiecības. Viņai esot kopīgs bizness ar Bobiju Braunu. Kāds, to sieviete neatklāja. Iespējams, Bobijs palīdzēs vientuļajai mātei tikt galā ar realitātes šovu, bet viņa palīdzēs tam uzrakstīt grāmatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu