Pēc "Mercury" balvas izķer Ričarda Haulija diskus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaut arī dziesminieks Ričards Haulijs (Richard Hawley) neieguva "Mercury" balvu, viņa ierakstu noiets ir būtiski palielinājies.

Arī dziedātājas Lū Roudsas (Lou Rhodes) 2005. gada plate "Beloved One" kļuvusi daudz vairāk pieprasīta.

Abu mākslinieku ierakstu noiets palielinājies par 300 procentiem.

Uzvarētāju - Šefīldas kvarteta "Arctic Monkeys" jau tā miljonu pārdotais debijas ieraksts pieprasīts tikai par 66 procentiem vairāk.

Varbūt tieši uzvarētāju "pērtiķu" solista Aleksa Tērnera teiktais, saņemot balvu: "Kāds piezvaniet policijai! Ričards Hjūlijs ir aplaupīts!", pamudināja grupas fanus skriet uz veikaliem meklēt Hjūlija aktuālo plati .

Hjūlijs, kas savulaik spēlējis britu indī grupā "Longpigs" un bijis britpopa ikonas "Pulp" sestais neoficiālais dalībnieks, drauga Džārvisa Kokera pamudināts, sācis ar laiku pats dziedāt savas dziesmas. Rezultāts izrādījies negaidīti labs - Hjūlija samtainais balss tembrs un izsmalcinātā ģitāras spēle mūzikas kritiķiem lika pirmos Hjūlija ierakstus salīdzināt ar pašu Roju Orbisonu.

Atgādinām, ka 5. septembrī Londonā tika noskaidrots labākais britu mūzikas albums. Prestižo "Mercury" balvu ieguva jaunie Arctic Monkeys.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu