Konkursā "Mis & Misters Rīga 2007" uzvar... (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursā "Mis un Misters Rīga 2007" vakar uzvarējusi Evija Dišlere un Māris Rumjancevs, informēja aģentūras "Miss Latvija" direktore Inta Fogele.

Titulu "Vice Mis" un "Vice Misters" ieguva Nataļja Ļeonova un Staņislavs Timošenko. Jau ziņots, ka konkurss "Mis & Misters Rīga 2007" notika vakar, 29.augustā, klubā "Nautilus".

Konkursa finālā piedalījās Olga Belousova, Elīna Grundāne, Nataļja Ļeonova, Evija Dišlere un Laura Fogele, kā arī Artūrs Andersons, Vadims Vakarjuks, Māris Rumjancevs, Staņislavs Timošenko un Raitis Bernāts.

Konkursa dalībniekiem finālā bija paredzēti uznācieni vakartērpos, pludmales tērpos un ikdienas apģērbos. Kopā konkursa finālā dalībnieki demonstrēja dažādus tērpus sešos uznācienos.

"Mis & Misters Rīga 2007" fināla pasākums klubā "Nautilus" notika bez maksas. Vakara gaitā "Nautilus" uzstājās kluba rezidents dīdžejs "Rise" un "Bauer", bet vakara īpašais viesis bija dīdžejs "Electricano".

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu