"Mercury" balvas pasniegšana (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5. septembrī, tiks noskaidrots tas britu mūzikas albums, kas saņems prestižo "Mercury" balvu.

TVNET jau ziņoja par albumiem, kas pretendēs uz šā gada balvu "Mercury Music Prize":

Arctic Monkeys "Whatever People Say I Am, That''s What I''m Not" Isobel Campbell & Mark Lanegan "Ballad Of The Broken Seas" Editors "The Back Room" Guillemots "Through The Windowpane" Richard Hawley "Coles Corner" Hot Chip "The Warning" Muse "Black Holes And Revelations" Zoe Rahman "Melting Pot" Lou Rhodes "Beloved One" Scritti Politti "White Bread, Black Beer" Sway "This Is My Demo"

Mūzikas presē jau kādu laiku virmo kaislības ap šo svarīgo notikumu. Piemēram, "The Guillemots" atzinuši, ka nemaz īpaši nedomā par balvas iegūšanu, taču ir priecīgi, ka tikuši nominēti. Grupas līderis Faifs Dendžerfīlds (Fyfe Dangerfield) komentē: "Šī ir viena no tām balvām, par kuru ir liels gandarījums, taču es nebūšu ļoti sarūgtināts, ja mēs to nesaņemsim."

Savukārt roka trio Muse izteikušies, ka būtu labi, ja balva tiktu kādam mazāk zināmam māksliniekam, jo viņiem šī "Mercury" naudas balva (20 000 mārciņas) pašlaik nav vitāli nepieciešama.

Zināms, ka balvas pasniegšanas ceremonijā uzstāsies Toms Jorks (Thom Yorke), Editors, Guillemots, Hot Chip un Zoe Rahman.

Atgādinām, ka 2004. gadā prestižo balvu ieguva skoti . Šogad TVNET gandrīz drošu uzvaru paredz Hot Chip "The Warning". Redzēsim, vai arī šoreiz TVNET prognozes piepildīsies?

Arī TVNET lasītāji pirms dažām nedēļām prognozēja balvas uzvarētājus:

TVNET lasītāju prognoze:

1. Muse (50%) 2. Arctic Monkeys (24%) 3. Hot Chip (5%)

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu