Priecīga ziņa seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» faniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām aktieris Ians Somerhalders paziņoja, ka seriālam «Vampīra dienasgrāmatas» astotā sezona būs pēdējā. Faniem ir vēl gandrīz gads, lai atvadītos no iemīļotajiem seriāla tēliem, un tos piedevām gaida patīkams pārsteigums, seriāla pēdējā sezonā jau atkal būs iespējams redzēt aktrisi Ninu Dobrevu, kura atveidoja Elenas Gilbertas lomu.

Pirms septītās seriāla sezonas aktrise negaidot paziņoja, ka aiziet no populārā seriāla, par spīti tam scenārija autori viņas atveidoto varoni «nenogalināja», bet lika aizmigt uz gandrīz simts gadiem.

Uzreiz kā aktrise pameta seriālu, tā autori sāka pārrunas, lai atgrieztu viņu pēdējā sezonā, un tās vainagojušās panākumiem.

Uzzinot, ka pēc septītās sezonas seriālu pametīs Bonijas lomas atveidotāja, ir tikai loģiski, ka Elenas tēlam ir jāatgriežas, jo sižetiski Elena ir aizmigusi tik ilgi, kamēr Bonija dzīvo.

Seriāls «Vampīra dienasgrāmatas» piedzīvos savu finālu 2017.gada maijā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu