Rihanna «Talk That Talk» (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākotnēji iecerēts kā pagājušogad izdotā albuma «Loud» pārizdots bonusieraksts, jaunākais Rianas (Rihanna) studijas darbs «Talk That Talk» tomēr ieguvis pats savas aprises un kopš 2005.gada debijas plates «Music of the Sun» ir jau sestais 23 gadus jaunās Barbadosas superzvaigznes diskogrāfijā.

Rihanna «Talk That Talk»

(Def Jam)

8/12

Kas to būtu domājis, ka pēc 2007.gada pasaules populārākās dziesmas «Umbrella» Riana spēs tikai kāpināt tempu, spēs noturēties virsotnē un kļūt par pēdējo piecu gadu popmūzikas zvaigzni numur 1 (visu cieņu Lēdijai Gāgai, bet viņai vēl jāizdod pāris veiksmīgi albumi, lai atņemtu Rianai kroni).

Katrs no pēdējiem Rianas albumiem bijis veiksmīgs. 2009.gada «Rated R» reflektēja par viņas un dziedātāja Krisa Brauna (Chris Brown) attiecībām. Atgādināšu, ka Brauns minētā gada sākumā pirms «Grammy» mūzikas balvu pasniegšanas dusmu uzplūdā zaudēja kontroli un piekāva dziedātāju, atstājot uz viņas sejas zilumus, sitienu un kodienu pēdas.

Pēc tumšā «Rated R» sekoja optimistiskais «Loud» ar regeja mūzikas elementiem, un šogad ar «Talk That Talk», šķiet, Riana ir

pilnībā atguvusi ticību mīlestībai un ar pavedinošiem, erotiskiem izteiksmes līdzekļiem ir metusies dzīves un jaunības svinēšanas ballītē.

Tiesa, nesenie notikumi Zviedrijā ir nopietns brīdinājums, ka šāds bohēmas dzīvesveids mazliet jāpiebremzē.

"Talk That Talk"
"Talk That Talk" Foto: Publicitātes foto

Kā otrs plates singls 11.novembrī izdots vidēja tempa regejpopa «You Da One», ko producējis «karstās rokas» īpašnieks Dr. Luke (Lukasz Gottwald). Dziesma muzikāli attīsta «Loud» singlu «What's My Name?» un «Man Down» skanējumu un, manuprāt, ir plates spēcīgākais veikums. Līdzīgā garā šajā albumā ieturēts arī ne tik spilgtais «Roc Me Out» un titulskaņdarbs «Talk That Talk», kurā ar savu rečitatīvu piedalās albuma vienīgais viesmākslinieks - varenais hiphopa dūzis Jay-Z.

Viens no plates pārsteigumiem ir dziesma «Drunk on Love», kurā Riana samplējusi prestižās «Barclaycard Mercury Prize» balvas ieguvēju, Londonas grupas «The XX» mūziku.

Albumu noslēdz, manuprāt, plates vājākais skaņdarbs - stadionu balāde «Farewell».

Kopumā kvalitatīvs, varbūt mazliet sasteigts ieraksts, kurā Riana bauda dzīvi, meklē jaunas mīlas dēkas, apspēlē seksa tēmu un turpina ballēties kā negudra.

Izdošanas datums - 18.11.2011.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu