Mednis: Vēl daudz laika paies, līdz veselība būs laba

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājuši nedaudz vairāk kā pieci gadi, kopš mūziķis Arnis Mednis (54) cenšas uzlabot veselības stāvokli, jo 2011. gadā saskārās ar insultu. Izdevumam «Kas Jauns» Mednis stāsta par savu veselību un dzīvi tagad.

Mūziķis Arnis Mednis joprojām turpina ārstēties. Ikdiena rit pa mājām, rūpējoties par veselību. Mednis apmeklē baseinu un vingrošanu, kas nepieciešama, lai atlabtu.

«Lēnām veselība uzlabojas, bet vēl ļoti daudz laika paies, kamēr viss tiktāl uzlabosies, lai teiktu, ka ir labi,» izdevumam «Kas Jauns» stāsta mūziķis.

Arnis stāsta, ka arvien vairāk izjūt motivāciju darboties mūzikas jomā. Drīzumā pie viņa ciemos solījuši ierasties draugi, grupas «Jumprava» mūziķis Aigars Krēsla un «Odis» mūziķis Andris Lūkins.

Lai arī jau pagājušajā gadā bija ieplānojis izrādīt savu multimediālo projektu «Mazais princis», tas tā arī nav izdevies. Viņš cer, ka tas izdosies šoruden.

Atgādinām, ka 2011. gadā Mednis pārcieta insultu. Slimība mainīja ne tikai viņa radošo, bet arī privāto dzīvi. Kad mūziķi izrakstīja no slimnīcas, viņam nebija māju (ģimenes māja Mārupē parādu dēļ bija jāpārdod). 2013. gadā Mednis izšķīrās no sievas Ivetas, ar kuru laulībā nodzīvoja 20 gadu. Veseļojoties rehabilitācijas centrā, viņš iepazinās ar sievieti, ar kuru kopā ir tagad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu