Populāri mākslinieki atklāj Ziemassvētku gaidīšanas laiku, prezentējot svētku albumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.decembrī Kaņepes kultūras centrā tika prezentēts albums «Mazie Ziemassvētki», tas nav parasts albums, jo sevī iekļauj gan disku, gan grāmatiņu, gan īpašu spēli. Disks nebūt nav perfekts, jo tas balstās uz mīļumu, ne perfektumu, bet tas nenozīmē, ka tas nav teicami ierakstīts studijā.

2.decembra vakarā Kaņepes kultūras centru pildīja bērnu čalas, smiekli un dziedāšana. Ieejot pasākumā, varēja sajust saldumu smaržu un tējas siltumu, bet bērnu un viesu smaidi lika apzināties, ka svētku laiks ir pienācis.

Kopā ar bērniem diskā sadziedājušies aktieri Vita Baļčunaite, Dita Lūriņa-Egliena, Mārtiņš Egliens, dziedātājs Marts Kristiāns Kalniņš un deju skolas īpašnieks Agris Daņiļēvičs.

Pasākumu apmeklēja tikai dziedātājs Marts Kristiāns Kalniņš, deju skolas īpašnieks Agris Daņiļēvičs un Vita Baļčunaite, jo Mārtiņš diemžēl bija apslimis, tāpēc Lūriņu-Eglienu ģimene palika mājās, lai ārstētos.

Bet tas netraucēja bērniem un zvaigznēm, klavieru pavadījumā dziedāt svētku dziesmas un ikviena sirdī iedegt svētku gaidīšanas prieku.

«Kamēr laukā vēsums kutina degunus, tikmēr gan iekštelpas, gan savas un savu draugu sirdis var sasildīt ar muzikālu pārsteigumdāvaniņu «Mazie Ziemassvētki». Trīs tik vērtīgas lietas, kas apvienotas vienā, padarīs ziemas mēnešus noskaņās saulainākus un aizraujošākus – grāmatiņa ar oriģinālpasakām, dziesmas un fonogrammas ar jau zināmām un iemīļotām melodijām un kāda īpaša «Mīļumspēle»,» stāsta Vita Baļčunaite.

Prezentācija nebija ieturēta oficiālā gultnē, ikvienam bija iespēja justies kā mājās, dziedāt līdzi un vienkārši priecāties. Tāpat arī, klausoties dziesmas, varēja dzert siltu pīlādžogu dzērienu un baudīt dažādus pašceptus našķus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu