Studentu klubā svētki ar "The Sound Poets"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Piektdien, 18. novembrī, plkst. 22 LMA Studentu klubā Latvijas dzimšanas dienas svinībās uzstāsies grupa "The Sound Poets". Par dejām rūpēsies DJ Hotssound.

Grupa "The Sound Poets", agrāk zināma ar nosaukumu "Smaragda Pilsētas Burvji", dibināta 2007. gadā. 2008. gadā izdevusi albumu "Sound Poetry", kas pagaidām ir vienīgais grupas izdotais albums.

"The Sound Poets" dziesmas vairākkārt ieņēmušas radiostaciju topu pirmās vietas. Grupa sniegusi koncertus lielākajos Latvijas mūzikas festivālos, tādos kā "Positivus", "SommerSound".

"The Sound Poets" nesen klajā laiduši singlu "Kalniem pāri". Grupas mūziķi par dziesmu saka: ""Kalniem pāri" ir "The Sound Poets" veltījums visiem, kuri kaut reizi dzīvē atbildīgos brīžos ir spējuši "pārkāpt pāri" savam pašlepnumam; visiem, kuri spējuši atzīt savas kļūdas un lūgt piedošanu par tām." Šobrīd grupa izvēlas repertuāru otrajam albumam, ko plānots izdot nākamgad. Studentu klubā "The Sound Poets" iepriecinās klausītājus ar sen zināmiem skaņdarbiem, kā arī jaunākajām dziesmām.

Ieeja klubā no plkst. 22. Ieejas maksa: studentiem 2,00 Ls, ne studentiem 3,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu