Notiks festivāla "Bildes" vasaras nometne

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien vairāki mūziķi, mākslinieki, aktieri un fotogrāfi dosies uz Austriju, lai piedalītos ikgadējā festivāla "Bildes" vasaras nometnē, kur dalībnieki gatavos eksponātus izstādei "Čemodānu parāde".

Festivāla direktore Tija Auziņa informēja, ka par "Bilžu" vasaras nometnes mājām uz nedēļu kļūs viesnīcu komplekss "Simader" Austrijā.

Nometnē piedalīsies mūziķi Sandra Bula-Ziemele, Zane Dombrovska, Roberts Gobziņš, Igo, Ilze Kalve, Uldis Kākulis, Mirta un Evģenijs Krupeņini, Gvido Linga, Aldans Milzarājs, Bruno Priekulis, Dina Skreitule, Uldis Timoško un Āris Ziemelis.

Tāpat nometnē piedalīsies mākslinieki Ināra Garklāva, Marta Krasta, Sigits Kreivaitis, Ināra Liepa, Ivars un Inese Mailīši, Zanda Milzarāja, Guntars Ošenieks, Elita Patmalniece, Maija Rezenberga, Jānis Straupe, Vija un Kaspars Zariņi, arhitekti Liene Kulakova, Agnese Melbārde, aktieris Varis Vētra, fotogrāfi Valts Kleins, Jānis Deinats, Ansis Starks u.c.

Nometnes dalībnieki Rīgā atgriezīsies 12.augustā, kad lidostā "Rīga" tiks izstādīti vasaras nometnē tapušie darbi.

12.augustā aptuveni plkst. 18 lidostas "Rīga" izlidošanas C zālē tiks eksponēti izstādei "Čemodānu parāde" Austrijā veidotie darbi. Izstādes atklāšana būs ieskaņu pasākums festivālam "Bildes 2007".

Izstādes "Čemodānu parāde" veidošana turpināsies līdz decembrim, darba procesā iesaistot arī citus festivāla koncertu dalībniekus, žurnālistus, māksliniekus un citu radošo profesiju pārstāvjus.

Izstāde "Čemodānu parāde" kopumā un fotoizstāde "Alpu čemodāni" būs apskatāma no 6.decembra līdz 8.decembrim Rīgas Kongresu namā mūzikas un mākslas festivāla "Bildes 2007" laikā.

Auziņa informēja, ka saistībā ar izstādes veidotāju došanos uz gadskārtējo vasaras nometni šodien plkst. 10 lidostas "Rīga" konferenču zālē "Horizonts" notiks preses konference, kurā piedalīsies vasaras nometnes dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu