Rīgā britu deju mūzikas projekts «Sigma»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30. novembrī «Palladium» koncertzālē uzstāsies aktuālais britu deju mūzikas projekts «Sigma». Mūziķu kontā ir pasaulslavenais singls «Nobody to Love», kas Lielbritānijas singlu topā sasniedza pirmo pozīciju.

Šī Kanjes Vesta (Kanye West) dziesmas «Bound 2» pārstrādātā versija panākumos krietni pārspēja oriģinālu. «Nobody to Love» kļuva arī par vienu no šā gada pirktākajiem ierakstiem Apvienotajā Karalistē.

Arī dueta jaunākais singls «Changing», kurā dzirdams britu dziedātājas Palomas Feitas (Paloma Faith) vokāls, šobrīd nu jau vairākas nedēļas pēc kārtas saglabā pirmo vietu Lielbritānijas deju mūzikas topā.

Apvienības dalībnieki Kamerons Edvardss (Cameron Edwards) un Džo Lenzijs (Joe Lenzie) ir gandarīti par panākumiem: «Ir patīkami, ka mūsdienās popularitāti iemanto arī mūzika, kurai nav spēcīgas aizmugures. Esam dzirdējuši, ka «drum and bass» ir mirstošs mūzikas žanrs, tomēr praksē notiek pretējais - topos ar šā žanra dziesmām pabijuši tādi mākslinieki kā Wilkinson, «Chase And Status» un Sub Focus. Ja ar savām dziesmām spējam ieņemt pirmo vietu Lielbritānijā, apsteidzot neskaitāmas komerciālas popmūzikas dziesmas, ar to viss ir pateikts!»

Biļetes uz koncertu jau ir pieejamas tirdzniecībā www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu