Simply Red koncerts (43)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

12. augustā Rīgā, Arēnā Rīga koncertu sniegs britu grupa Simply Red.

Vairāk nekā 50 miljoni pārdotu albumu visā pasaulē, četras "Brit Awards" un deviņas "European Platinum Award" balvas, sešas reizes pirmā pozīcija prestižajā "Billboard" topā – tas raksturo grupu "Simply Red".

Grupas pirmsākumi meklējami 1984. gadā. Tās vizītkarte ir rudā dziedātāja Mika Haknela neparastā balss. Grupas debijas albums “Picture Book” ieguva platīna diska statusu, un "Simply Red" 1986. gadā kļuva par tā gada vienu no veiksmīgākajiem mūzikas māksliniekiem. Tam sekoja albumi “Men and Women”, kā arī “A New Flame” ar pazīstamo hitu “If You Don’t Now Me By Now”. Ierakstot ceturto albumu “Stars”, grupas sastāvā notika izmaiņas, taču tik un tā dziesma “Something Got Me Started” kļūst par hitu un albums par 1991. gadā Lielbritānijas visvairāk pārdoto albumu. Piedzīvojot kārtējo sastāva maiņu, 1995. gadā grupa izdod albumu “Life”, kam seko albumi “Blue”, “Love and the Russian Winter” un “Home”. Likumsakarīgi, ka pēc tik daudz hitu un albumu panākumiem grupa izdod arī labāko dziesmu izlasi.

Baltijā grupa sniegs koncertus arī Tallinā un Viļņā. Koncerti notiek sadarbībā ar koncertaģentūru "Welldone".

Koncertaģentūras FBI direktors Mārcis Gulbis atzīst, ka līdz ar Arēnas Rīga atklāšanu koncertu rīkotājiem radusies jauna iespēja piedāvāt mūzikas cienītājiem arvien vairāk kvalitatīvu pasākumu: "Turklāt arēnas izkārtojums ļauj apmeklētājiem iegādāties biļetes īpašā, katra skatītāja izvēlētā vietā. Vērojot šobrīd multifunkcionālajā hallē paredzēto koncertu biļešu tirdzniecību, iepriecina fakts, ka cilvēki apzinās - lai vērotu koncertu no vislabākā skatu punkta, biļetes jāiegādājas laikus."

Pirms slavenās britu grupas uzstāsies populārais Latvijas mūziķis, konkursa "Jaunais vilnis" laureāts Jānis Stībelis (Jay Stever).

„Man ir liels gods uzstāties pirms tāda mēroga māksliniekiem, kādi ir britu grupa "Simlpy Red". Darīšu visu, lai mana uzstāšanās priecētu publiku un ļautu visiem jau kārtīgi iesilušiem sagaidīt galvenos vakara viesus. Spēlēt kā iesildītājiem gan ir liels pārbaudījums, jo mēs nevaram izmantot tādas pašas skaņas un gaismas iekārtas, kādas būs "Simply Red" uzstāšanās laikā. Taču, vēlreiz atkārtošu, ir pagodinājums, ka tieši mani un manu pavadošo sastāvu pirms savas uzstāšanās ir vēlējušies redzēt tāda mēroga mākslinieki," atzīst Jānis Stībelis.

Jānis Stībelis arī atzīmē, ka tieši grupa Simply Red un tās solists Miks Haknels bijis viņa iedvesmas avots muzikālajā ziņā.

Konkurss: Piekto biļešu pāri uz "Simply Red" koncertu un CD savā īpašumā ieguvis Armands (bir...@ab-arhitekti.lv). Apsveicam! Sekojiet arī turpmāk līdzi TVNET konkursiem!

Informējam, ka ieeja skatītājiem Arēnā Rīga tiks atvērta no plkst. 18. Paredzēts, ka Jānis Stībelis uzstāsies plkst. 20, bet grupa Simply Red uz skatuves kāps plkst. 21. Lai bez drūzmēšanās iekļūtu koncerta norises vietā, FBI iesaka ierasties laicīgi un izmantot attiecīgās ieejas.

Ieejas

001. sektora jeb stāvvietu biļešu īpašniekus lūdzam izmantot galveno (B) ieeju (no Olimpiešu ielas puses).

101. sektora biļešu īpašniekus lūdzam izmantot B ieeju (no Olimpiešu ielas puses).

102.-104. sektora biļešu īpašniekus lūdzam izmantot LMT kluba (A) ieeju (no Skanstes ielas puses).

105.-110. sektora biļešu īpašniekus lūdzam izmantot galveno (B) ieeju (no Olimpiešu ielas puses).

111.-115. sektora biļešu īpašniekus lūdzam izmantot C ieeju (no Grostonas ielas puses).

Ložu biļešu īpašniekus lūdzam izmantot īpašo ložu ieeju.

301.-317. sektora biļešu īpašniekus lūdzam izmantot galveno (B) ieeju (no Olimpiešu ielas puses), lai nokļūtu savos sektoros.

Sakarā ar to, ka pie Arēnas Rīga autostāvvietu skaits ir ierobežots, koncertaģentūra iesaka iespēju robežās nedoties uz koncerta norises vietu ar automašīnu, bet izmantot sabiedrisko transportu vai doties kājām. Kā ierasts, Arēnas Rīga autostāvvieta būs par maksu.

Arēnas tuvumā automašīnas būs iespējams novietot:

Skanstes ielas abās pusēs no Olimpiešu ielas līdz Zirņu ielai, Grostonas ielas vienā pusē no Sporta ielas līdz Mālpils ielai, Vesetas ielas abās pusēs no Sporta ielas līdz Zirņu ielai, Olimpiešu ielas vienā pusē no Grostonas ielas līdz Vesetas ielai, Arēnas Rīga autostāvvietās.

Automašīnas aizliegts novietot:

Vesetas ielā no Mālpils ielas līdz J.Daliņa ielai; Grostonas ielā no Mālpils ielas līdz J.Daliņa ielai; Mālpils ielā no Vesetas ielas līdz Grostonas ielai; J.Daliņa ielā no Vesetas ielas līdz Grostonas ielai.

Kā ierasts, Arēnas Rīga telpās smēķēt nebūs atļauts. Koncerta organizētāji būs noorganizējuši vietu smēķētājiem – ārpus halles telpām īpaši norobežotā vietā.

Video, audio tehniku, pudeles vai ieročus ienest Arēnā Rīga netiks atļauts. Kategoriski aizliegts izmantot zibspuldzes.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu