Keita Blanšeta filmā atveido Bobu Dilanu (video) (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Video failu apmaiņas servisa "YouTube" lapā ievietots divu minūšu garš video no topošās režisora Toda Heinsa biogrāfiskās lentes "I’m Not There", kurā stāstīts par izcilo dziesminieku Bobu Dilanu (Bob Dylan).

Klipā redzama austrāliešu aktrise Keita Blanšeta (Cate Blanchett), kas attēlo Dilanu viņa 60. gadu dzīves un daiļrades posmā. Zināms, ka mūziķi filmā attēlos vēl pieci dažādi aktieri. Klipa fragmentā Dilans sateikas ar dzejnieku Alanu Gīnsbergu (Allen Ginsberg), ko spēlē seriāla "Arrested Developement" zvaigzne - komiķis Deivids Kross (David Cross).

Citu aktieru vidū, kas attēlos Dilanu, jāmin Hīts Ledžers (Heath Ledger), Ričards Gīrs (Richard Gere), Kristians Beils (Christian Bale), Bens Višovs (Ben Wishaw) un Markuss Karls Franklins (Marcus Carl Franklin). Lai ietaupītu filmas veidotāju līdzekļus, Dilans ir atteicies no savas ienākumu daļas.

"I’m Not There" nav pirmā režisora Toda Heinsa muzikālā filma, 1987. gadā viņš uzņēma "Superstar: The Karen Carpenter Story" ar Bārbiju lellēm, savukārt 1998. gadā biogrāfisko glemroka lenti "Velvet Goldmine".

"I’m Not There: Suppositions On A Film Concerning Dylan" kinoteātros nonāks jau septembrī.

Video fragments:

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu