Guns N’Roses jaunās dziesmas nonāk internetā (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar internetā nonākušas deviņas dziesmas no Guns N’Roses vairāk nekā desmit gadus gaidītā jaunā albuma "Chinese Democracy".

Atšķirībā no iepriekš internetā nopludinātajām versijām, šo dziesmu ieraksti bija pilnībā pabeigti un māsterēti – tādi, kādiem tiem jābūt albumā. Dziesmas parādījās mūzikas blogā "Antiquiet", bet Guns N’Roses ātrās reakcijas dēļ jau drīz vairs nebija pieejamas. Tagad "Antiquiet" vietnē publicēts paziņojums:

"Mūzikas atskaņotājs uz laiku ir slēgts, jo tas paralizēja visa interneta darbību. Un mēs arī saņēmām telefona zvanu no Guns N’Roses."

Tomēr grupas pretdarbībai nav lielas jēgas, jo albuma neoficiālā versija jau klejo internetā un, ja "Chinese Democracy" neiznāks tuvākajā laikā, tas var kļūt par visvairāk nelegāli lejuplādēto ierakstu interneta vēsturē. Nav gan īsti zināms, vai šī versija atbilst albuma galīgajam variantam. Ierakstu kompānija „Universal” joprojām nav noteikusi albuma iznākšanas datumu. Pirmā reize, kad "Chinese Democracy" parādījās „Universal” gaidāmo albumu plānos, bija 1999. gads, kad izdevniecība izplatīja arī albuma vāka attēlu. Aksels Rouzs, kurš sāka darbu pie "Chinese Democracy" pirms 14 gadiem, tā ierakstam iztērējis jau 15 miljonus dolāru.

Pēdējais "Guns N'' Roses" kaverversiju ieraksts "The Spagetti Incident" iznāca 1993.gadā, bet oriģinālo dziesmu albums nav izlaists kopš 1991.gada "Use Your Illusion I" un "Use Your Illusion II".

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu