Nozog Lienes Šomases jaunā albuma materiālu (136)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā ceturtdienā neaicināti viesi, uzlaužot durvis, paciemojušies Lienes Šomases menedžeres dzīvoklī.

Garnadži piesavinājušies vērtīgākās lietas, paķerot līdzi menedžerei un arī Lienei paredzētās koncertu biļetes uz Kailijas Minogas un Lenija Kravica šoviem. Starp pazudušajām mantām bijuši arī dažādi CD ieraksti, starp kuriem vērtīgākais ir tobrīd vēl neiznākušā Lienes Šomases albuma “Vārdos nepateiktais” darba kopija, kurā ir arī tādas dziesmu versijas, kas nav iekļautas oficiālajā albumā. Šodien ir albuma iznākšanas diena, un, lai to iegūtu savā īpašumā, vairs nav nepieciešams rīkoties tik radikāli. Policija šo lietu izmeklē, un, cerams, ļaundari drīz vien tiks pie pelnītā soda.

Šomases pirmais solo albums "Vārdos nepateiktais" no šodienas pieejams tirdzniecībā.

Šomases albums ir īpašs ar to, ka tam kā papildu pielikums bez maksas nāk klāt arī dziedātājas video DVD, kurā iekļauts gan dziesmas "Jauna diena" videoklips, gan labākie priekšnesumi no "TV3" šova "Dziedi ar zvaigzni", kurā dziedātāja kopīgi ar Jāni Vinteru plūca uzvaras laurus.

DVD būs skatāms arī dziesmas "Dzelzsgriezējs" priekšnesums, kas šova laikā izpelnījās ļoti augstu gan skatītāju, gan žūrijas novērtējumu, tāpat tajā būs atrodama seriāla "Svešā dzīve" tituldziesmas video montāža.

Šomases pirmajā solo albumā būs iekļautas vairākas pilnīgi jaunas dziesmas, kā arī jau populāro dziesmu "Jauna diena", "Tik dīvaini tuvs" un "Ugunskurs" jaunās versijas.

Viens no albuma īpašajiem pārsteigumiem solās būt grupas "Double Faced Eels" dziesmas "Mīlestība" jaunā versija. Vienu no albuma dziesmām sacerējusi arī pati Šomase.

Komentāri (136)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu