«Garbage» plāno ierakstīt jaunu albumu (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/Stig Nygaard

Amerikas rokgrupa «Garbage» sākusi darbu ar jaunu albumu, kas būs pirmais apvienības ieraksts kopš 2005.gadā iznākušā albuma «Bleed Like Me».

Grupa, kuras soliste ir ugunīgā sarkanmate Šērlija Mensone (Shirley Manson), deviņdesmitajos gados radīja virkni popularitāti ieguvušu dziesmu, taču kopš pēdējā albuma izdošanas 2005.gadā, piedzīvojusi pārtraukumu radošajā darbībā.

Mensone atklāja, ka grupa ir uzsākusi darbu pie jauna albuma un viņa 2011.gadā labprāt dotos koncertturnejā.

«Pašlaik es kopā ar grupu strādāju pie ieraksta. Mēs esam ierakstījuši jau diezgan daudz, bet ir sarežģīti noteikt precīzu daudzumu.

Tas ir pirmais (albums) diezgan ilgā laika posmā. Es paņēmu pārtraukumu aptuveni piecus gadus. Nākamgad es vēlētos doties koncertturnejā,» Mensone atklāja studentu grupai Skotijā.

44 gadus vecā dziedātāja plašāk neizteicās par muzikālo virzienu, taču iepriekš grupas dziesmu skanējumu ir ietekmējusi popmūzika, rokmūzika un arī deju mūzika.

Grupas sastāvā bez Mensones ir arī Bačs Vigs (Butch Vig), Stīvs Mārkers (Steve Marker) un Djūks Ēriksons (Duke Erikson). Producents un bundzinieks Vigs patlaban kopā ar grupas «Foo Fighters» dziedātāju Deivu Grolu strādā pie grupas jaunā albuma.

Grupas muzikālās darbības pārtraukuma laikā Mensone sadarbībā ar dziedātājas Lilijas Alenas producentu Gregu Kērstinu ierakstīja solo albumu, taču pēc strīda ar viņas ierakstu kompāniju tas tā arī netika izdots. Mūziķe ir arī piedalījusies ASV televīzijas seriālā «Terminator: The Sarah Connor Chronicles» («Terminators: Sāras Konoras hronikas»).

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu