Grupas "Frailty" dziesma iekļauta vācu doom izlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupas "Frailty" dziesma "Underwater" iekļauta vācu smagās mūzikas izlasē "Eastern Doomination", pavēstīja grupas "Frailty" menedžeris Jans Jansons.

"Frailty" turpina darbu ar otro studijas albumu, bet jau tagad viena no jaunā albuma dziesmām iekļauta vācu smagās mūzikas izlasē, kuru veido vācu žurnāla "Doom Metal Front" izdevēji. Kopā ar žurnālu lasītāji saņem arī mūzikas izlases. Šajā iekļautas dažādu Eiropas valstu grupu dziesmas.

Paši "Frailty" mūziķi atzīst, ka piedāvājums iekļaut viņu dziesmu izlasē ir bijis patīkams pārsteigums un viņi jūtas pagodināti, ka var pārstāvēt Latvijas smagās mūzikas kopienu ārzemēs.

Savukārt "Doom Metal Front" veidotāji bilst, ka izlase jau lejupielādēta vairāk nekā 1500 reižu. Izdevums un izlase pieejama lejupielādei bez maksas "Doom Metal Front" interneta vietnē (skat. resursus).

Grupas otrais albums ir tapšanas stadijā, un šobrīd turpinās studijas darbi albuma producenta Ginta Lundberga uzraudzībā, kurš iepriekš sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā "Skyforger", Vic Anselmo, "Preternatural", "Obtest".

Foto: Publicitātes foto

Par albuma tapšanas gaitu grupa savus klausītājus informēs savās sociālajās vietnēs internetā (skat. resursus).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu