Piedāvā džeza mūzikas koncerta tiešraidi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 3.oktobrī, plkst. 19:30 Latvijas Radio 3 - Klasika viļņos piedāvāsim džeza mūzikas koncerta tiešraidi no Kongresu nama.

Koncertā "Džeza zelta melodijas" kopā ar atraktīvo jauniešu vokālo grupu "Framest" (Annija Putniņa, Elīna Šmukste, Mikus Abaroniņš, Jānis Ķirsis un Edgars Janovs) piedalīsies arī pieredzējuši meistari - džeza pianists Harijs Bašs un sitaminstrumentālists Māris Briežkalns, saksofonists Deniss Paškēvičs, kā arī akadēmiskajā un neakadēmiskajā mūzikā rūdītais kontrabasists Jānis Stafeckis. Koncerta režisors ir Uģis Brikmanis, bet vakaru vadīs Eduards Liniņš.

Koncerta programmā līdzās klasiskām D.Elingtona, Dž.Gēršvina, K.Portera un R.Rodžersa džeza tēmām skanēs arī variācijas par latviešu komponistu melodijām īpašos aranžējumos.

Pasākumā tiek solīts arī pārsteigums ar Arņa Medņa piedalīšanos, tāpēc sekojiet līdzi koncerta tiešraidei Latvijas Radio 3 - Klasika viļņos vai internetā www.latvijasradio.lv .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu