Igijs Pops atbalsta Elaidžas Vuda kandidatūru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pankroka krusttēvs Igijs Pops (Iggy Pop) publiski atbalstījis aktiera Elaidžas Vuda (Elijah Wood) iespējamo izvēli viņa attēlošanai topošajā filmā.

Atgādinām, ka Elaidža Vuds kļuva slavens filmu triloģijā "Gredzenu pavēlnieks", tēlojot galveno varoni hobitu Frodo.

Biogrāfiskā drāma "The Passenger" būs veltīta Igija Popa karjeras sākumposmam, kad viņš muzicēja kopā ar grupu "The Stooges", un filmēšana notiks nākamā pusgada laikā.

Tikai dažas dienas pēc "The Stooges" uzstāšanās Glastonberijas festivālā Pops atzinis, ka pašlaik nav konkrētu plānu filmas realizēšanai. Jau ziņojām, ka Pops principā devis projektam "savu svētību", tomēr pats tajā nepiedalīsies.

"Mums patiesībā nemaz vēl nav vienošanās, vai taisīsim šādu filmu," viņš izteicies intervijā radio XFM. "Producentiem ir lielas mutes un viņi tikai spekulē ar neapstiprinātiem faktiem. Lai arī kā būtu, es domāju, ka Elaidža ir ļoti labs aktieris. Ja viņš prata notēlot hobitu, tad viņam pa spēkam būs notēlot arī mani."

"The Passenger" ir arī slavenās 1977. gadā izdotās Igija Popa kompozīcijas nosaukums.

Igijs Pops nesen no jauna apvienojās ar grupu "The Stooges", pēc 30 gadu pārtraukuma kopā ar to ierakstīja jaunu albumu - "The Weirdness" un piedalījās koncertturnejā, kuras ietvaros pagājušā gada decembrī mākslinieks uzstājās arī Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu