Kristīne Deimon jau atkal pārsteidz ar erotiski pikantām kleitām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

20.novembra vakarā tika prezentēts jauns interneta veikals «Must wear», kurā būs iespēja iegādāties tikai Latvijas dizaineru radītās lietas. Atklāšanas svētkiem par godu, viesiem bija iespēja ielūkoties īpašās modes skatēs, lai spētu novērtēt interneta lapas produkcijas virzienu.

Pasākumā viesi tika cienāti ar šampanieti, kā jau pienākas prezentācijas laikā, jo jebkura atklāšana vai prezentācija ir lieli svētki to rīkotājiem un šampanietis ir svētku dzēriens.

Interneta lapas radītāja un idejas autore Viktorija Čumaka sagaidīja viesus un neuztraucās, kad pasākumu nācās atlikt par veselu stundu lielo sastrēgumu dēļ. Un jaunā veikala īpašniecei bija taisnība, nepilnas stundas laikā viesi ātriem soļiem devās uz restorānu, lai piedalītos svētkos.

Pasākuma ietvaros viesiem bija iespēja baudīt dueta Liera Štein un Alekss Silvērs, kā arī dziedātājas Katy Tindemark dziedājumu un, protams, Dmitrija Bubina iluzionista trikus, jaunietis ar panākumiem ir piedalījies populārajā Krievijas televīzijas šovā «Minūte slavas».

Viesi ar lielu nepacietību gaidīja modes skates, bet, sākoties skatēm, daudzi devās pie bāra vai uz kādu no restorāna telpām, ignorējot modes skates un izturoties necienīgi pret dizaineriem, modelēm, veikala īpašnieci un pasākuma rīkotājiem. Dažām sabiedrības dāmām tomēr būtu jāiemācās manieres un jābeidz uzskatīt sevi par ikviena pasākuma galvenajām personām.

Interesentiem bija iespējams aplūkot tādu Latvijas zīmolu kā «Dress&Code», «Daiga Latkovska», «Disegno EK» un, protams, «Kristīne Deimon» darinājumus.

Lielākās ovācijas saņēma dizaineres Kristīnes Deimon radītās provokatīvi erotiskās kleitas, kuras sieviete rada, lai pašpārliecinātas, pašpietiekamas sievietes spētu būt seksuālas un iznest savu augumu un individualitāti.

Dizainere pārsvarā izpelnās cilvēku nopēlumu saistībā ar saviem tērpiem, bet tas neattur sievieti turpināt radīt jaunas kleitas un atrast tām piemērotas valkātājas, kuras nekautrējas no sava ķermeņa un nebaidās to izrādīt.

Vakara noslēgumā viesi palika baudīt pasākuma neoficiālo daļu dīdžeja spēlētās mūzikas pavadībā un daudzi steidza apsveikt dizaineres saistībā ar kolekcijām, dāvājot tām ziedus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu