Sigur Ros izdos jaunu albumu (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23.jūnijā grupa Sigur Ros laidīs klajā savu jauno studijas albumu, bet jau augustā muzicēs Rīgā. 22. augusta koncertā grupa atskaņos gan jau visiem zināmo muzikālo materiālu, gan arī dziesmas no jaunā albuma.

Albums "Med Sud I Eyrum Vid Spilum Endalaust" seko pagājušā gada novembrī izdotajam dubultalbumam "Hvarf-Heim" un koncertfilmai "Heima". Jaunais albums ierakstīts 2008. gadā un tiek izdots tikai mēnesi pēc ierakstu sesijas pabeigšanas.

Albuma pirmās dziesmas "Gobbledigook" pasaules pirmatskaņojums jau noticis, un jau tuvākajās dienās dziesma būs dzirdama arī grupas interneta mājas lapā.

Jaunajā albumā tiks iekļauta arī viena dziesma ("All Alright") angļu valodā. Dziedātājs Joūns Toūrs "Jounsi" Pirkisons līdz šim dziedājis tikai savā dzimtajā islandiešu valodā vai grupas izgudrotajā hopelandiešu valodā, kas padarījis viņa tekstus nesaprotamus britiem un lielākajai daļai pasaules iedzīvotāju.

Jaunais albums tika ierakstīts vairākās atsevišķās sesijās Islandē, Londonā, Ņujorkā un Kubā. Atklāts arī, ka vismaz vienas dziesmas ierakstā piedalījušies 90 mūziķi.

Grupa Arēnas Rīga amfiteātrī koncertēs šā gada 22.augustā.

Koncerta organizatori "Positivus Music" laiduši tirdzniecībā arī īpašo "Positivus" biļeti. Tā ļaus ikvienam interesentam apmeklēt divus lieliskus vasaras koncertus par izdevīgu cenu. Šoreiz "Positivus Music" par Ls 40 piedāvā iegādāties biļetes uz "Sigur Ros" koncertu un "Positivus AB" festivāla abām dienām. Šis piedāvājums ļaus mūzikas cienītājiem ietaupīt vismaz Ls 10. Īpašā piedāvājuma biļešu skaits ir ierobežots!

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu