Londonā piešķirtas mūzikas žurnāla "Mojo" gadskārtējās balvas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas vakarā Londonā mūzikas žurnāla "Mojo" balvu pasniegšanas ceremonijā par labākajiem atzīti tādi mūziķi kā Eimija Vainhausa, "Arcade Fire" un "The Good, The Bad And The Queen", ziņo "Dotmusic".

Mūzikas zvaigznēm pilnajā ceremonijā britu dziedātāja Vainhausa saņēma balvu kā gada sieviete; viņas dziesma "Rehab" atzīta par gada dziesmu.

Grupas Blur līdera Deimona Olberna jaunā projekta The Good, The Bad And The Queen debijas albums, kas ir ar tādu pašu nosaukumu, atzīts par gada labāko albumu, savukārt Kanādas rokgrupa Arcade Fire saņēma balvu kā labākā koncertu grupa.

Rokmūzikas veterāni Ozijs Osborns un Eliss Kūpers atzīti attiecīgi par gada (rokmūzikas) klasiķi ("Icon Of The Year") un gada varoni ("Hero Of The Year"), savukārt Aiks Tērners ieguva atzinību kā gada leģenda ("Legend Of The Year").

Balvu par mūža ieguldījumu saņēma Igijs Pops un viņa grupa The Stooges, savukārt leģendārā ASV grupa The Doors tika uzņemta "Mojo" slavas zālē.

Vēl "Mojo" balvas tika piešķirtas tādiem mūziķiem kā Bjorkai, Pīteram Grīnam, "The Only Ones" un Bobam Mārlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu