Sākas «Treniņu trešdienas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pēteris Vīksna

30. martā, radošās vides telpās «Darbnīca», Aristida Briāna ielā 9, tiks aizvadīts pirmais «Treniņu trešdienas» publiskais mēģinājums un elektroniskās mūzikas pārstāvju sadraudzības vakars, informē «Dirty Deal Audio» pārstāve Alise Pabērza. «Treniņu trešdienu» mērķis ir vienkopus pulcēt elektroniskās mūzikas producentus, bītmeikerus un entuziastus, lai neformālā gaisotnē trenētos uzstāties, dalītos pieredzē, iepazītos savā starpā un veicinātu vienotas Latvijas elektroniskās mūzikas kopienas veidošanos.

Kopumā paredzēti četri «Treniņu trešdienas» pasākumi.

Savu dalību šajos publiskajos mēģinājumos ir pieteikuši un apstiprinājuši 24 elektroniskās mūzikas pārstāvji, un pirmajā «Treniņu trešdienas» pasākumā uz skatuves kāps tādi izpildītāji kā «JOON12», «Pike Buzzin», «Judzhen», «Sakne», dīdžejs «Monsta» un «Dj/Dr Fany Face».

Aprīlī «Treniņu trešdienās» piedalīsies «Lessfucc», «Noitro», «Miseralist», «E:91», «W3C», «MIU», «Internal Conflict», «Antikvariāts», «Makemake», «MoreThanSilence», «Laukmetāls», dīdžejs «Multilux», «Krish K», «Palmgrauzis», «Ironixx», «Ubisound», «Vichys» un Gustavs Strazdiņš.

Publiskie mēģinājumi sāksies plkst.20, un tos bez maksas aicināts apmeklēt ikviens interesents. Pasākuma formāts ietver katra mākslinieka 20 minūtes garu uzstāšanos brīvi izvēlētā tehnikā - no datora, CD vai izmantojot samplerus, bungmašīnas un citas elektroniskās mūzikas radīšanas ierīces.

Mūzikas izdevniecība «Dirty Deal Audio» ir Latvijas jaunās elektroniskās mūzikas attīstības veicinātāja, kuras darbības saknes rodamas 2011.gadā. Visu šo gadu laikā, nenogurstoši veicinot Latvijā producētās elektroniskās mūzikas popularitāti, ir izdotas četras izlases, vairāki albumi un minialbumi, kā arī organizētas neskaitāmas jauno mūziķu skates un koncertdeju vakari un aktīvi strādāts, lai iedvesmotu jauno mūziķu paaudzi pievienoties elektroniskās mūzikas kopienai ne tikai internetā, bet arī ārpus tā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu