"Rock’n’Riga" Garāžas duelī uzvar "Acid Rain"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrajā regulārā čempionāta cīņā pārliecinošu uzvaru guva grupa "Acid Rain", kas ar rezultātu 2:0 pieveica apvienību "Freelancers".

Grupas izpildīja šādas dziesmas: Acid Rain - Jumprava "Zem diviem karogiem"; Kiss "Detroit Rock City; Freelancers - Jumprava "Peldētājs"; Kiss "Rock’n’Roll All Night". "Acid Rain" uzvaru guva, neskatoties pat uz to, ka "Jumpravas" dziesmu izpildīja instrumentāli.

Pēc pēdējā dueļa galvenās balvas uzkrājums jau ir sasniedzis 122 LVL!

Nākamā cīņa notiks šopiektdien, 11.septembrī, kad spēkiem mērosies grupas Animal Stampede un Monkeyrocks. Grupām ir uzdots sagatavot materiālu no pašmāju smagās mūzikas leģendām "Monro", kā arī no vācu heavy metal veterāniem "Accept" un amerikāņu sociālā roka meistariem "Rage Against The Machine".

Kā jau ierasts, dueli varēs vērot tiešraidē www.platforma.lv plkst. 23, atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī klausīties Arta Dvarionas reportāžas pārraidē "21.roksimts" radio SWH Rock.

Ceturtdien, 10.septembrī, R’n’R skatuvi atkal satricinās grupa Huskvarn, ar kuriem kopā muzicēs arī grupa Abstinence... Abas šīs grupas saista viena persona - Kaspars Grīnbergs, viens no atzīstamākajiem vidējās paaudzes bundziniekiem Latvijā. Šis būs Kaspara atvadu koncerts, jo tālāk viņa ceļš ved mācībās uz ASV vairāku gadu garumā... Šī būs arī ekskluzīva iespēja redzēt Huskvarn pirms ilgāka klusuma brīža.

Sestdien, 12.septembrī, R’n’R notiks labdarības koncerts "Gribu dzīvot!", kura laikā tiks vākti ziedojumi 108. specializētajam bērnudārzam. Piedalās grupas "Pēc lietus", "Iedomu spārni" un "SIA Radikal". Pasākumu vadīs Ēriks Lox!

Atgādinām - uz visiem R’n’R pasākumiem ieeja brīva!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu